Ne aflam la finalul anului 2020, un moment bun pentru a realiza o retrospectiva a celor mai importante activitati pe care le-am desfasurat pe parcursul acestui an.

Anul 2020 a fost unul in care ne-am confruntat cu situatii speciale, ce ne-au determinat sa ne modificam si sa ne adapatam activitatile pe care le-am desfasurat si sa transformam aceste situatii neprevazute in oportunitati.

Iata, in cateva randuri, cele mai importante activitati:

Simpozioane in marile bazine legumicole

In prima luna a anului 2020 am organizat o serie de simpozioane in bazinele legumicole din tara.

Cu aceasta ocazie, ne-am intalnit din nou cu fermierii din urmatoarele localitati: Baleni Sarbi, Balta Doamnei, Bragadiru, Cilieni, Dragasani, Ineu , Izbiceni, Matca.

Simpozionul este un prilej bun de a ne intalni fata in fata cu fermierii, de a le prezenta informatiile noi din domeniu si de a primi feedback din partea lor.

Abia asteptam ca lucrurile sa intre pe un fagas cat mai normal iar noi sa putem relua aceste evenimente.

Simpozioane în marile bazine legumicole

Participare la atelierele Amazag

In luna Februarie, am primit invitatia de a participa la Atelierele Amazag, evenimente organizate in Baleni Sarbi si Colibasi, unde am vorbit despre “Controlul integrat al daunatorilor: masuri chimice, fizice, biotehnologice si biologice.”.

Speram ca solutiile prezentate fermierilor in cadrul acestor intalniri au fost utile si interesante.

Participare Marcoser la atelierele Amazag

Testare hibrizi la Ferma Marcoser

Pe parcursul anului, am testat la Ferma Marcoser mai multe seminte de tomate, castraveti, ardei gras rosu si capia, astfel incat sa observam comportamentul fiecarui hibrid in parte, caracteristicile si particularitatile sale si sa le transmitem mai departe clientilor nostri.

Tot la ferma Marcoser am testat numeroase produse noi dar si tehnologii, astfel incat sa putem observa efectele si adaptabilitatea acestora la conditiile din tara noastra.

Pe parcursul acestui an am avut, de asemenea, si testari in camp pentru cultura de pepeni verzi, astfel incat, sa putem oferi consultanta care sa se plieze cat mai bine pe nevoile clientilor nostri.

Hibrizi Tomate la Ferma Marcoser
Hibrizi Castraveti la Ferma Marcoser

Sesiune live in Grupul de Facebook Jurnal De Gradinar

Asa cum mentionam si la inceputul acestui articol, pandemia cauzata de Virusul Covid 19 ne-a determinat sa recurgem si la alte modalitati prin care sa putem comunica cu fermierii nostri.

Pentru ca situatia nu ne permitea intalnirile fata in fata, am organizat mai multe sesiuni de live video, prin intermediul carora fermierii au avut posibilitatea sa ceara sfaturi de la specialistii nostri si sa primeasca solutii la problemele cu care se confruntau in acea perioada in culturile lor.

Webinarul Syngenta

In luna iunie a acestui an, am raspuns invitatiei colaboratorilor nostri de la compania Syngenta si am participat la "Conferinta Digitala Legume" unde s-au prezentat hibrizii de tomate, ardei si castraveti testati la ferma Marcoser si informatiile legate de evolutia culturilor si tehnicile de fertilizare utilizate.

Puteti viziona inregistrarea accesand urmatorul link: Conferinta Digitala Legume

Produse noi in portofoliul nostru

Deoarece ne dorim sa ne pliem cat mai bine pe nevoile fermierilor din Romania, pe parcursul anului 2020 am adaugat in portofoliu numeroase produse noi care sa ii ajute pe fermierii nostri sa obtina culturi roditoare. 

Amintim aici folia profesionala cu latimea de 20 m, cea mai lata folie de pe piata din Romania, produse din gama de protectie a plantelor si ingrasaminte.

Folia profesionala de acoperire cu latimea de 20 m

Rubrica top 3 intrebari si raspunsuri de la legumicultori

In anul 2020 am lansat o noua rubrica pe pagina noastra de Facebook, "Top 3 intrebari si raspunsuri de la legumicultori", rubrica in care alegem 3 intrebari interesante primite de la fermieri pe parcursul unei luni si oferim raspunsurile prin intermediul unui video. Pentru ca numarul vizitelor din teren s-a micsorat in aceasta perioada, video-ul este modalitatea utilizata pentru a transmite informatiile catre fermierii nostri.

Premiile GPeC

In toamna acestui an am participat din nou la cea mai importanta competitie a industriei de E-commerce din Romania, GPeC, unde, Marcoser a castigat 2 premii: „Magazinul anului in categoria Bricolaj. Gradina si Unelte” si „Cea mai buna prezenta in social media in e-commerce 2020”.

Sunt 2 premii importante care dovedesc pasiunea pe care o punem in activitatile pe care le desfasuram.

Premiile Marcoser la Gpec

Lansarea clipurilor video

In anul 2020 am pregatit o serie de clipuri video prin intermediul carora clientii si colaboratorii nostri au putut cunoaste specificul activitatilor noastre, produsele si serviciile din portofoliul nostru.

Aniversarea de 15 ani de activitate. Logo aniversar

In luna noiembrie a acestui an am sarbatorit 15 ani de activitate alaturi de clientii si colaboratorii nostri.

Cu prilejul celebrarii celor 15 ani de activitate am realizat un video special de prezentare a companiei Marcoser  si  o serie de clipuri video cu distribuitorii Marcoser din diferite zone ale tarii. 


Prin intermediul acestor video-uri am urmarit sa evidentiem schimbarile care s-au produs in domeniul legumiculturii pe parcursul ultimilor 15 ani, care au fost tehnologiile pe care noi, prin intermediul colaboratorilor nostri, le-am putut face cunoscute fermierilor din regiunile recunoscute pentru cultivarea legumelor, dar si viziunea acestora cu privire la viitorul legumiculturii din regiunea din care fac parte.

Aniversarea celor 15 ani de activitate a fost evidentiata si prin logo-ul special pe care l-am avut în aceasta perioada.


Lansarea Cataloagelor Digitale

Cea mai recenta actiune este lansarea celor 4 cataloage digitale. 

Fiindca anul acesta nu ne-am putut intalni cu fermierii nostri in cadrul celui mai important eveniment din domeniu, targul Indagra, am lansat varianta digitala a cataloagelor de produse cu ajutorul carora clientii nostri fermieri pot consulta intreaga gama de produse dedicate horticulturii.

Structura acestor 4 cataloage este bazata pe cei 4 stalpi pe care noi ii consideram fundamentali in cultivarea legumelor: Culturi – Catalog de seminte profesionale, Protectie – Catalog de folii profesionale, Dezvoltare – Catalog ingrasaminte si pesticide, Tehnologii – Catalog echipamente sere si solarii.

Puteti accesa cataloagele aici: https://www.marcoser.ro/catalog

Cataloage Digitale cu Produsele Marcoser
In concluzie, anul 2020 a fost pentru noi un an cu multe provocari dar si cu schimbari in bine. Speram ca anul ce vine sa ne aduca multa sanatate si sa putem continua, alaturi de fermierii romani, activitatile pentru dezvoltarea sectorului legumicol romanesc.

Va multumim ca ne sunteti aproape si va dorim un An Nou Fericit!

Intra in comunitatea cultivatorilor de legume din Romania!Distribuie acest articol!

Articole similare

NOU! Ultra-eficienta in hranirea culturilor cu potasiu

NOU! Ultra-eficienta in hranirea culturilor cu potasiu

Ultrasol K Plus Acid este o sursa superioara de potasiu sub forma de granule si o modalitate sigura de manipulare a nitratului de azot, cu utilizare preponderenta la culturile in camp.

Am lansat cataloagele digitale de produse

Am lansat cataloagele digitale de produse

Anul acesta sarbatorim 15 ani de activitate prilej cu care am pregatit pentru clientii si colaboratorii nostri 4 cataloage digitale cu ajutorul carora pot descoperi intreaga gama de produse pentru horticultura.

Lucrarile lunii Mai in legumicultura

Lucrarile lunii Mai in legumicultura

Lucrarile lunii mai in legumicultura constau in combaterea daunatorilor, controlul biologic al daunatorilor, fertilizarea culturilor de legume si infiintarea culturilor pentru ciclul 2.

Marcoser a participat la INDAGRA 2018

Marcoser a participat la INDAGRA 2018

In perioada 31 octombrie- 4 noiembrie, echipa Marcoser a participat pentru al unsprezecela an consecutiv la cel mai important eveniment agricol al anului, Targul international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii si zootehniei –INDAGRA 2018, desfasurat la centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.

Ferma Marcoser – o suprafata de 3,5 ha cu diferite tipuri de structuri ale solariilor

Ferma Marcoser – o suprafata de 3,5 ha cu diferite tipuri de structuri ale solariilor

Ferma Marcoser are o suprafata de 3.5 hectare, unde se pot vedea solariile in care specialistii nostri testeaza produsele pe care le comercializam

Marcoser a participat la Targul Indagra 2019

Marcoser a participat la Targul Indagra 2019

Marcoser a participat pentru al 12-lea an consecutiv la Targul Indagra, pentru a fi aproape si a discuta despre noutatile si problemele din domeniu cu legumicultorii profesionisti si amatori.