Arvensis

prezentare video

Arvensis este o companie lider in dezvoltarea tehnologiei aplicate in agricultura. Incepand de la infiintarea sa in 1998, compania s-a angajat sa proiecteze, sa dezvolte si sa formuleze produse nutritionale pentru plante, pentru a oferi o gama de produse cu valoare adaugata de calitate care sa corespunda standardelor actuale de piata.
Situata in Zaragoza, Spania, Arvensis s-a dezvoltat ca un proiect consolidat in dezvoltarea, productia si distributia de nutrienti pentru agricultura. Avand o relatie puternica cu clientii sai, Arvensis ii considera parteneri intr-un proiect comun. Compania aloca constant un procent semnificativ din bugetul sau pentru cercetare si dezvoltare (R + D + i), cu propriile sale campuri experimentale si diferite acorduri si colaborari cu centre de cercetare si institutii.
Sustenabilitatea si respectul fata de mediu sunt fundamentele pentru Arvensis. Compania a investit mult efort in linia sa Ecologica, cu produse pentru utilizare in agricultura organica, prezentand un catalog extins cu certificari obtinute de la entitati de certificare prestigioase, cum ar fi BCS-ÖKO, OMRI, CAAE si ECOCERT.
La Arvensis, controlul calitatii este o prioritate de top. Compania utilizeaza cele mai bune materii prime internationale pentru dezvoltarea produselor sale si are o tehnologie sofisticata atat pentru procesele de productie, cat si pentru cele de ambalare. Produsele companiei respecta cerintele reglementare si cele cerute de clienti, oferind calitate optima si adaugand valoare agricultorului. Politica de calitate a Arvensis urmareste satisfactia clientilor prin livrarea de produse de calitate, asigurand livrare prompta si garantand un raport calitate/pret ridicat.
Arvensis este un proiect consolidat de dezvoltare si inovare, angajat in sustenabilitate, respectul fata de mediu si responsabilitate sociala, oferind o gama larga de produse de nutritie pentru plante de calitate agricultorilor.

Produse oferite de producator

Ingrasaminte bio

Ingrasaminte bio

<p>Descopera gama de <strong>ingrasaminte bio</strong>, din portofoliul Marcoser, special concepute pentru a sprijini cresterea si dezvoltarea sanatoasa a legumelor, pomilor, arbustilor si florilor.</p> <p>Folosirea <strong>ingrasamintelor...

10 produse Vezi produse