Blue Heron

Blue Heron Plant BioDynamics, S.L. este o companie care își fundamentează filozofia muncii pe abilitățile dezvoltate de specia minunată a eronului albastru: observația, analiza, studiul, abilitatea, viteza, forța, evoluția, adaptabilitatea și supraviețuirea. Scopul ferm al companiei este de a se poziționa în prima linie a furnizorilor mondiali de inputuri naturale cu impact foarte scăzut și compatibilitate mare cu fauna auxiliară (prădători, parazitoizi și polenizatori), fără reziduuri nedorite și fără intervale de intrare și prerecoltare, în domeniile agriculturii moderne și viitoare, silviculturii, grădinăritului și spațiilor verzi.

Echipa Blue Heron este alcătuită din tineri profesioniști cu experiență îndelungată în domeniile Științelor Pământului, Agriculturii și Naturii. Obiectivul lor principal este de a atinge excelența în proiectarea și comercializarea de produse competitive și soluții eficiente pentru principalele probleme ale agriculturii actuale, utilizând cunoștințele, tehnologiile, cercetarea și dezvoltarea.

Produsele companiei sunt potrivite pentru utilizarea în diverse tipuri de protocoale și sisteme de producție, oferind soluții durabile, în conformitate cu cerințele societății și ale piețelor stricte referitoare la calitățile culturilor. Scopul este de a garanta siguranța lucrătorilor și respectul față de mediu.

Pentru a-și atinge obiectivele și țintele, Blue Heron se bazează pe știință și pe tehnologii de ultimă generație și colaborează cu diverse instituții științifice și tehnologice (universități, laboratoare, centre de cercetare, companii publice și private) în proiecte de cercetare și dezvoltare. Aceste colaborări nu se limitează doar la Spania și Europa, ci se extind și în alte țări.

Majoritatea produselor Blue Heron sunt certificate ca "Insumuri adecvate pentru Agricultura Ecologică" de către certificatori prestigioși din Spania (CAAE, INTERECO, AGROCOLOR), Germania (FIBL - DEMETER) și SUA (OMRI).

Produse oferite de producator

Ingrasaminte bio

Ingrasaminte bio

<p>Descopera gama de <strong>ingrasaminte bio</strong>, din portofoliul Marcoser, special concepute pentru a sprijini cresterea si dezvoltarea sanatoasa a legumelor, pomilor, arbustilor si florilor.</p> <p>Folosirea <strong>ingrasamintelor...

6 produse Vezi produse