Action Pin

prezentare video

ACTION PIN este o filiala detinuta in totalitate de grupul DRT .
DRT , a fost fondat in 1932 de catre silvicultori , are sediul in departamentul din Landes , in sud-vestul Frantei. DRT este unul din liderii mondiali in extractele din plante  si derivatele din pin. DRT este un sustinator acerb al chimiei verzi .
In 2015 , DRT :
- avea 1500 de angajati la nivel mondial
- a inregistrat o cifra de afaceri de 500 milioane de euro
- a obtinut 80% din cifra de afaceri  pe pietele internationale

Portofoliul de produse create de DRT include peste 250 de substante folosite in producerea parfumurilor , adezivilor , cauciucului , nutraceuticelor , cernelurilor , cosmeticelor , detergentilor , produselor de protectia plantelor si multe alte intrebuintari .

Infiintata in 1995 , ACTION PIN s-a specializat in mai bine de 20 de ani in elaborarea , productia si distributia produselor specializate facute din materia prima obtinuta din pini .

DOMENIUL DE EXPERTIZA

ACTION PIN elaboreaza , produce si comercializeaza produse obtinute din derivatati ai terebentina , rasini si acizi grasi , materii prime naturale  extrase din pini .

In functie de scopul lor final , aceste produse sunt folosite in principal :
- exploatarea proprietatilor  terpenei ( precum retentia , dizolvarea , anti-alunecarea si prinderea ) in domeniul protejarii culturii , combinandu-le cu a treia parte a moleculelor sau ingrediente formulate . Aceste proprietati se regasesc in adjuvanti si fungicide , folosite in agricultura organica si conventionala .
- degreseaza , parfumeaza sau curata in medii umane ( precum organizatii , azile de batrani , cafenele , hoteluri sau restaurante ) si in medii animale  ( precum ferme zootehnice si pentru persoane ce detin animale )

Adjuvantii si fungicidele sunt promovate sub numele de brandului “HELIOTERPERN” .
Produsele de curatat pentru mediile umane sunt promovate sub numele brandurilor “le VRAI PROFESSIONEL” si “ENZYPIN” . Produsele de igienizare pentru mediile animale sunt promovate sub numele brandului “SANITERPEN” .

Produse oferite de producator

Ingrasaminte chimice lichide

Ingrasaminte chimice lichide

<p><strong>Ingrasamintele lichide</strong> furnizeaza plantelor si solului nutrientii de baza necesari pentru dezvoltarea optima. Marcoser iti pune la dispozitie o gama larga de produse de fertilizare, <strong>ingrasaminte chimice si ingrasaminte...

1 produs Vezi produse
Fungicide

Fungicide

<p><strong>Fungicidele</strong> sunt produse de protectie a plantelor care inhiba dezvoltarea fungilor si putregaiurile. Acestea pot avea spectru larg de actiune, preventiva si curativa impotriva urmatoarelor boli: mana, mucegai, alternarioza,...

1 produs Vezi produse
Ingrasaminte bio

Ingrasaminte bio

<p>Descopera gama de <strong>ingrasaminte bio</strong>, din portofoliul Marcoser, special concepute pentru a sprijini cresterea si dezvoltarea sanatoasa a legumelor, pomilor, arbustilor si florilor.</p> <p>Folosirea <strong>ingrasamintelor...

1 produs Vezi produse