Intersemillas

prezentare video

INTERSEMILLAS, este o companie cu o traditie indelungata in lumea agricola, mai mult de 38 de ani lucrand pentru fermieri ne face sa cunoastem bine nevoile pietei de fructe si legume.

Una dintre primele companii de seminte 100% spaniole, cu sediul central in Valencia si 9 delegatii distribuite in toata Spania si 2 delegatii in Portugalia.

Constienta de importanta de a fi o companie de incredere, echipa care o formeaza este preocupata de consiliere tehnica si comerciala pentru alegerea celei mai bune seminte.

Istorie:

INTERSEMILLAS a fost infiintata la 7 martie 1983 cu scopul de a produce si comercializa seminte in Spania.

Intersemillas, o companie cu o istorie si o viziune de viitor

1983- Constituirea INTERSEMILLAS

- Societatea INTERSEMILLAS, S.A. a fost infiintata la 7 martie 1983 cu scopul de a produce si comercializa seminte in Spania.
- Selectia primului material vegetal de legume.
- Primele instalatii in Pinaeta de Quart de Poblet.

1984 - Entitate producatoare de autorizatii

La 12 septembrie 1984, Ministerul Agriculturii, Pescuitului si Alimentatiei a acordat autorizatia ca entitate de productie nr. 38 (ES-17-46/1319).

1985 - Selectia de noi materiale si crearea de delegatii

Extinderea catalogului de soiuri de culturi horticole.

Infiintarea birourilor din Valencia, Murcia, Andaluzia de Vest, Valea Ebro - Tara Bascilor si Extremadura pentru testele de soiuri comerciale si precomerciale.

1992 - Crearea Departamentului Ornamental si de Mediu

Crearea Departamentului de seminte forestiere si ornamentale, a carui activitate principala, alaturi de consultanta, a fost furnizarea de seminte pentru pepinierele de productie forestiera si ornamentala, pentru amenajari peisagistice, pentru terenuri de sport si pentru refacerea mediului prin controlul eroziunii. Trei ani mai tarziu, in 1995, a fost creat Departamentul de seminte pentru gazon si revegetare.

1993 - Schimbarea facilitatilor

Relocarea in noile facilitati din Partida La Tancá, extinderea spatiului de birouri, a laboratorului si a campului de testare.

1994 - Participarea la targurile de horticultura

Torrepacheco, Murcia

1996 - Noul pepene GRACIOSA

Prezentarea oficiala a pepenilor GRACIOSA in Piata Nationala, cu vanzare in supermarketurile El Corte Inglés, publicitate in presa locala, in emisiuni TV regionale (Canal 9).

1998 - Crearea Departamentului de flori ornamentale, aromatice si condimentare.

Extinderea gamei de produse

2002 - Incorporarea de seminte noi

Extinderea gamei de produse prin incorporarea semintelor Baby Leaf si a semintelor de revegetare in zonele degradate.

2008 - Facilitati noi

Compania continua sa se dezvolte, birourile sunt mutate, iar depozitul este marit cu mai mult spatiu pentru depozitarea semintelor. Locatia din Polígono de Loriguilla, foarte aproape de vechea locatie din Quart de Poblet, unde se pastreaza laboratorul si serele, extinzandu-se astfel terenul pentru Statiunea Experimentala.

2009 - Crearea programului genetic si a unor soiuri noi

Departamentul de cercetare si dezvoltare pune in aplicare programe de testare a speciilor cunoscute si de obtinere de noi soiuri. Specializat in pepeni, pepeni verzi, tomate, ceapa, castraveti.

2011 - Departamentul International Impulse

Intersemillas se angajeaza sa se dezvolte pe piata internationala prin stimularea puternica a unei serii de soiuri horticole.

Difuzarea continua sa fie o strategie de marketing si participa la principalele targuri din sector, inclusiv la cea de-a 40-a editie a Iberflora, in cadrul salonului Horticultural Technology.

2012 - Infiintarea Centrului de Cercetare si Dezvoltare - INVESEED

Intersemillas este puternic angajata in inovatie si dezvoltare, facand o investitie semnificativa in instalatii, echipamente de laborator de inalta tehnologie, sere moderne si o echipa de lucru numeroasa care isi va concentra obiectivele pe imbunatatirea soiurilor.

- Incorporarea in CAECV (CV2886E) cu seminte horticole. Certificat de productie ecologica

2013 - Primul an de participare la FRUIT ATTRACTION

Intersemillas a luat o decizie de marketing importanta de a participa la FRUIT ATTRACTION, principalul targ international pentru sectorul fructelor si legumelor.

2014 - Se deschide Delegatia din Andaluzia de Est (Almeria).

O echipa este infiintata in Almeria pentru a oferi asistenta tehnica pentru zona de est a Andaluziei (Almeria) si, in acelasi timp, se ia un angajament strategic de a participa la EXPOLEVANTE Nijar.

2017 - Primul pepene SOROLLA

Dupa mai bine de 8 ani de cercetari in cadrul unui program de ameliorare a pepenilor, s-a obtinut un produs diferentiator si unic, pepenele SOROLLA cu pulpa portocalie si piele de broasca, cu proprietati nutritionale ridicate.

2018 - Sarbatorirea celei de-a 35-a aniversari a companiei

35 de ani de activitate in favoarea agricultorilor si a mediului.

- Aceasta continua sa se extinda si sa creasca in ceea ce priveste personalul, infrastructura si facilitatile.

2020 - Extinderea cu o viziune pentru viitor

Achizitionarea de noi facilitati in Níjar, Almería, pentru noul centru de cercetare si dezvoltare.

Infiintarea Delegatiei din Portugalia si extinderea in Castilla La Mancha.

Cercetare si dezvoltare

Angajament

Furnizarea clientilor nostri de inalta calitate a fost o traditie inca din primii nostri ani pe piata.

Angajamentul pentru calitate

Constienti de importanta de a fi o companie de incredere, la INTERSEMILLAS suntem preocupati de a avea controale si standarde de calitate.

Inainte de a fi trimise pe piata, semintele noastre trebuie sa treaca numeroase teste care determina calitatea fiziologica si genetica optima a fiecarui lot comercial.

Germinatia si vigoarea sunt atributele fiziologice fundamentale ale unei seminte bune. Intersemillas analizeaza cu atentie fiecare lot pentru a obtine rezultate care sa asigure o rasarire excelenta.

Incercam sa ne asiguram ca hibrizii nostri sunt cat mai uniformi din punct de vedere genetic posibil. Pentru a face acest lucru, efectuam diferite teste in functie de specie. In acest fel, garantam puritatea si uniformitatea fiecarui hibrid.

Angajamentul pentru cercetare si dezvoltare

Puritate si uniformitate ridicata in toti hibrizii nostri.

Dedicarea noastra pentru cercetare se reflecta in inovarea si adaptarea constanta la propriile noastre nevoi, care trebuie sa fie indeplinite de toti participantii implicati in lantul de productie.

INTERSEMILLAS si-a investit intotdeauna eforturile in dezvoltarea unor soiuri mai bune de legume, flori, arbori si iarba, unde cercetarea si inovarea de produse noi si mai bune primesc o atentie deosebita.

Angajamentul pentru servicii

Suntem dedicati comunicarii intre clienti si echipa, care trebuie sa fie constanta, fluida si imediata, folosind un criteriu independent si integrator in idealul companiei.

Angajamentul privind organismele modificate genetic

INTERSEMILLAS se angajeaza sa nu furnizeze niciun soi modificat genetic clientilor nostri, nici macar ca proba de testare in faza experimentala, in stricta conformitate cu reglementarile in vigoare in UE.

Cercetare si dezvoltare

Dedicarea noastra pentru cercetare se reflecta in inovarea si adaptarea constanta la nevoile acestei piete.

Cercetare Cucurbitaceae. Faceti cunostinta cu catalogul inovator de soiuri de pepeni cu pulpa portocalie

In 2012, a fost creat centrul de cercetare si dezvoltare INVESEED, un proiect in care Santiago Pérez Giner, directorul companiei, s-a angajat cu scopul de a oferi si de a mentine controalele si standardele de calitate in domeniul semintelor. Germinatia si vigoarea sunt atributele fiziologice fundamentale ale unei seminte bune.


Dotat cu infrastructura si tehnologie, unde se imbunatatesc soiuri precum pepenele galbe si pepene galben.

In acest scop, investeste masiv in instalatii, echipamente de laborator de inalta tehnologie, sere moderne si o echipa de lucru numeroasa care isi va concentra obiectivele pe imbunatatirea soiurilor prin introducerea rezistentei si oferirea de produse diferite, fara a uita calitatea organoleptica a fructelor si calitatea plantei in ceea ce priveste vigoarea si sanatatea.

Produse oferite de producator

Seminte de pepeni verzi

Seminte de pepeni verzi

<p><strong>Cultura de pepeni</strong> este o cultura speciala pentru vara, pepenii fiind foarte apreciati de consumatori pentru aroma si gustul racoritor. In Romania, cultura de pepeni se infiinteaza preponderent in camp deschis.</p> <p>Pentru...

6 produse Vezi produse
Seminte de portaltoi

Seminte de portaltoi

<p><strong>Altoirea</strong> este un procedeu care contribuie la sporirea productiei, imbunatatind toleranta la frig a plantelor, rezistenta la boli, influentand pozitiv si marimea si forma fructelor.</p> <p>Alegerea <strong>altoiului</strong>...

1 produs Vezi produse