BAYER

Cu o istorie de peste 150 de ani de inovatie si cercetare, BAYER raspunde provocarilor globale majore, aducand pe piata produse care sa imbunatateasca viata oamenilor din intreaga lume. Portofolul BAYER cuprinde produse farmaceutice, cosmetice, produse destinate agriculturii si medicinei veterinare.
Crop Science reprezinta o divizie BAYER, infiintata in 1924. Crop Science este unul dintre liderii mondiali in domeniile protectiei culturilor (Crop Protection), producerii semintelor, biotehnologiilor (BioScience) si controlul daunatorilor non-agricoli (Environmentan Science).
Crop protection dezvolta si comercializeaza produse de inalta performanta precum fungicide, insecticide, erbicide si produse pentru tratamentul semintelor.
Environmental Science ofera solutii profesionale pentru sectorul de igiena si sanatate publica in vederea asigurarii confortului si sigurantei.
BioScience utilizeaza tehnici de ameliorare si biotehnologii pentru a oferi produse de calitate in domeniul agriculturii si nutritiei.
Prin intermediul brandului Nunhems, Bayer desfasoara activitati de cercetare si ameliorare in vederea producerii de samanta profesionala. Astfel, se poate lauda cu 1200 de soiuri si hibrizi pe care ii pune la dispozitie fermierilor din intreaga lume.
Unele dintre cele mai utilizate produse de protectia plantelor apartin diviziei Bayer Crop Protection. Produse precum Melody Compact 49 WG, Previcur Energy, Aliette, Calypso 480 SC, Buctril Universal si-au demonstrat eficienta in timp si fac parte din gama de produse BAYER puse la dispozitie de S.C. Marcoser S.R.L.

Produse oferite de producator

Fungicide

Fungicide

<p><strong>Fungicidele</strong> sunt produse de protectie a plantelor care inhiba dezvoltarea fungilor si putregaiurile. Acestea pot avea spectru larg de actiune, preventiva si curativa impotriva urmatoarelor boli: mana, mucegai, alternarioza,...

5 produse Vezi produse
Insecticide - Acaricide

Insecticide - Acaricide

<p><strong>Insecticidele</strong> si <strong>acaricidele</strong> sunt folosite in horticultura pentru controlul insectelor si acarienilor impiedicandu-i sa provoace daune culturilor.</p> <p>Printre efectele negative ale prezentei daunatorilor...

6 produse Vezi produse
Erbicide

Erbicide

<p>Combaterea eficienta a buruienilor, buruieni considerate daunatori pentru culturile de legume, se realizeaza utilizand un<strong> erbicid</strong>. Aceste produse, utilizate in mod controlat sunt produse sigure pentru fermier si cu risc minim...

2 produse Vezi produse