Manier tohumculuk ziraat ltd sti

MANIER Seeds este un producator independent de seminte de legume si o companie de cercetare si dezvoltare, autorizata de Ministerul Agriculturii din Turcia.

Productia de seminte indeplineste standardele internationale de calitate a semințelor si cerintele de calitate stabilite de Ministerul Agriculturii din Turcia.

Compania mama este MANCAK Ziraat, iar istoria sa dateaza din 1978. Activitatile de reproducere si productie de seminte de legume se desfasoara sub numele de Manier Tohumculuk din 2003.

Semintele MANIER  pun accent deosebit pe cercetarea concentrata si pe tehnicile de productie care promoveaza randamentul ridicat, rezistenta la boli si soiurile de fructe de buna calitate pentru a atinge excelenta de neegalat, considerata esentiala pentru standardele cerute de cultivatorii profesioniști. MANIER Seeds are o vasta retea bazata pe client in Turcia si o retea extinsa internationala care acopera Europa, Balcanii, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

MANIER este o companie de familie, multidimensionala, care are o serie de productie de seminte specializate si de reproductie, inclusiv Cucurbitaceae si familia Solanaceae.

MANIER si companiile asociate inteleg si imbratiseaza viziunea necesara pentru a atinge standarde inalte prin investitii continue, in cercetare si dezvoltare, formare pentru imbunatatirea abilitatilor, a standardelor si a performantei. In parteneriat cu universitatile si institutele, ne propunem sa inovam si sa improvizam pentru a promova noi soiuri pe piata in concordanta cu cerințele consumatorilor.

Produse oferite de producator

Seminte de tomate nedeterminate

Seminte de tomate nedeterminate

<p><strong>Seminte de rosii cu crestere nedeterminata, timpurii si semitimpurii</strong>. Aceste tomate au crestere continua, pot fi lasate chiar si pana la inaltimi&nbsp; &gt;2.5 m si formeaza numeroase inflorescente.&nbsp; Sunt recomandate...

1 produs Vezi produse