Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili utilizarii site-ului www.marcoser.ro (denumit in continuare Furnizor). Orice persoana acceseaza acest website (denumita in continuare Utilizator) trebuie sa citeasca Termenii si conditiile de utilizare prezentate in continuare, inainte de accesarea informatiei de pe website, si trebuie sa le accepte fara alte limitari sau rezerve. Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile de utilizare.

In cazul in care nu acceptati Termenii si conditiile de utilizare prezentate, va rugam sa nu mai accesati acest website. Consideram ca prin continuarea utilizarii website-ului, confirmati ca ati citit si acceptat in totalitate acesti Termeni.

Marcoser.ro respecta criteriile de preselectie GPeC, standardele TRUSTED.ro si detine Marca de Incredere.

Drepturi de Marca

Numele MARCOSER, sloganul "Cunoaste Succesul in Legumicultura", site-ul MARCOSER.RO si logo-ul MARCOSER sunt marci inregistrate de catre SC MARCOSER SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la  SC MARCOSER SRL constituie Infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Copyright

Intregul continut al acestui website (denumire, logo, texte, grafica, simboluri, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Furnizorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul acestui website nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Furnizorului.

In cazul preluarii unor pasaje, sub forma de citat, din continutul acestui website, conditia este ca ele sa nu depaseasca 1000 de caractere si sa fie insotite de un link (activ, dofollow) catre versiunea originala a articolului.

Comentariile ofensatoare, care nu au legatura cu subiectul articolului, cele care contin numere de telefon, oferte de publicitate pentru anumite produse/servicii ori link-uri apreciate ca fiind necorespunzatoare, vor fi moderate/sterse.

Pentru sesizari sau nelamuriri privind drepturile de autor, va rugam sa ne contactati pe adresa de email: office@marcoser.ro

Garantii si limitari

Tot continutul acestui website este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. Furnizorul nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest website si materialele oferite, inclusiv, dar fara limitare la functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe website.

Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care website-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Furnizorul isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe website, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. Furnizorul nu are obligatia de a actualiza acest website.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest website fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

Furnizorul nu face nici o referire pe acest website la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest website. Acest website va fi accesat de buna voie, iar Utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui website.

Conditii comerciale

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile si/sau continutul ofertelor de pe website in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.
 
Reguli Generale pentru folosirea magazinului online

Magazinul online poate fi folosit doar de către persoane care au cel puțin 18 ani.
Orice persoană sub vârsta de 18 ani poate folosi magazinul online numai cu acordul parinților sau tutorelui legal.
Orice persoană care se înregistrează și cumpără în magazinul online își furnizează datele personale și este de acord ca ele să fie prelucrate de MARCOSER în condițiile definite în Politica de Confidențialitate.
Pentru a confirma corectitudinea datelor  furnizate în procesul înregistrării în magazinul online, Clientul primește un e-mail cu solicitarea de a-și confirma datele. 

Garanții

Pentru Produsele livrate, Vânzătorul acordă garanție în condițiile legii, Produsele fiind însoțite de certificate corespunzătoare în acest sens.

Toate produsele comercializate de catre site-ul Marcoser.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Răspundere

Răspunderea MARCOSER – în eventualitatea încălcării cu intenție sau din neglijență gravă a Termenilor și Condițiilor și/sau a Contractului: MARCOSER ca vânzător și proprietar al magazinului online va fi răspunzător pentru pierderile care sunt o consecință directă și previzibilă, în mod rezonabil, a acestei încălcări.
În orice caz (excluzând răspunderea pentru pagubele aduse vieții și/sau integrității corporale a unei persoane) răspunderea maximă față de Client pentru orice pierdere sau pagubă care se produce în legătură cu o Comandă este limitată la prețul total al respectivei Comenzi.
MARCOSER nu răspunde pentru infectarea computerului unui Utilizator/Client cu viruși informatici, pentru atacuri cibernetice de orice fel, pentru pierderea datelor Utilizatorului/Clientului de pe dispozitivele acestuia sau deteriorarea oricărui echipament hardware sau program aparținând acestuia.
De asemenea, MARCOSER nu răspunde pentru e-mail-urile de tip phishing sau pentru link-urile partenerilor care ar putea apărea la un moment dat pe website.
Răspunderea Utilizatorului/Clientului - Utilizatorul/Clientul este responsabil pentru menținerea confidențialității datelor sale de Cont (user /e-mail și parolă), pentru gestionarea accesării Contului și pentru activitatea derulată prin intermediul Contului, precum și pentru navigarea pe website-urile și link-urile partenerilor. De asemenea, Utilizatorul/Clientul poartă răspunderea exclusivă pentru realitatea/exactitatea/integritatea oricăreia și tuturor datelor furnizate proprietarului magazinului și pentru orice pagubă cauzată acestuia prin nerespectarea acestor Termeni și Condiții și/sau  a Contractului.

Forța majoră. Cazul fortuit

Niciuna dintre parți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale din Contract sau prevăzute în acești Termeni și Condiții, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, este datorată total sau parțial unui eveniment de forță majoră sau unui caz fortuit. Forța majoră este evenimentul extern, imprevizibil, absolut invincibil și inevitabil. Cazul fortuit este  un eveniment care nu poate fi prevăzut și nici împiedicat.
Dacă în termen de 30 (treizeci) de zile de la data producerii, evenimentul de forță majoră sau cazul fortuit nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabilă. Jurisdicția

Acesti Termeni și Condiții, precum și Contractul se supun prevederilor legii române. În caz de dispute, acestea vor fi soluționate de instanța de judecată competentă sau la sediul MARCOSER, Utilizatorul/Clientul exprimându-și acordul în ceea ce privește această alegere de competență.

In cazul in care intampinati probleme legate de o comanda, iar acestea nu pot fi solutionate cu persoana cu care discutati (la telefon sau prin email), va rugam sa luati legatura cu Ing. Georgiana Marin - georgianamarin@marcoser.ro pentru o conciliere interna gratuita.


Informatii cu caracter personal

Ne angajam sa colectam informatii cu caracter personal doar cu acordul si informarea dumneavoastra, atunci cand folositi serviciile Furnizorului, faceti solicitari legate de serviciile pe care vi le furnizam, va inregistrati pentru a primi informatii sau alte servicii sau raspundeti unor comunicari din partea Furnizorului (chestionare, sondaje).

Tipul de informatii cu caracter personal pe care le-am putea colecta si procesa, securitatea acestora, precum si drepturile dumneavoastra in legatura cu acestea, sunt cuprinse in documentul Politica de confidentialitate de pe website.
Prezentul document face corp comun cu Politica de confidentialitate antementionata, si nu poate fi privit si interpretat in mod separat de aceasta.
 
Cum cumpăr
 
Modalitatea si condițiile de cumparare sunt specificate într-o secțiune separată a acestui site, ce se regăsește la acest link: Cum cumpar.
 
Accesul in sediul societatii
 
Accesul în sediul societăţii noastre este monitorizat video şi dotat cu sistem de alarmă, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fişiere securizate, protejate de parolă. Informaţiile pe suport de hârtie sunt păstrate în dosare speciale, la care au acces doar angajaţii societăţii, cărora le incumbă obligaţia de confidenţialitate.
 
Dispoziții finale
 
În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești Termeni și Condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.
Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești Termeni și Condiții și/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua să se aplice nemodificate.

E-mail: office@marcoser.ro