Servalesa

prezentare video

Compania a fost infiintata in 1980 cu scopul comercializarii produselor pentru protectia plantelor si a fertilizantilor, atat din portofoliul propriu cat si din portofoliile altor companii. In anul 1994, urmasii fondatorilor s-au reunit intr-un comitet de conducere ce a reprezentat un nou punct de plecare al companiei pentru o dezvoltare de viitor. Primul obiectiv a fost consolidarea afacerii la nivelul Spaniei si pasul catre activitatea industriala. Investitiile efectuate in fabrici proprii au condus catre posibilitatea fabricarii de produse de inalta calitate.
Prin cercetare, dezvoltare si inovatie au fost dezvoltate produse ce fac o diferenta reala pentru culturile la care sunt aplicate, obtinandu-se productii superioare din punct de vedere calitativ si cantitativ.
Portofoliul SERVALESA include produse de nutritie speciala ce asigura o buna absorbtie a nutrientilor si desfasurarea proceselor fiziologice din planta la capacitate optima. Cu ajutorul biostimulatorilor sunt asigurate cresterea si dezvoltarea plantelor in perioade de stres sau de maxima necesitate a nutrientilor. De asemenea, produsele destinate imbunatatirii calitatii solului si a apei prezinta mare importanta.
S.C. Marcoser S.R.L. importa si distribuie produse ale acestei companii ce reprezinta un ajutor real pentru legumicultorii din tara noastra. Portofoliul include mai multe produse de fertilizare si protectia plantelor ce pot fi utilizate si in culturile bio. Produsele aduc un aport semnificativ in lupta plantelor cu boli si daunatori specifici culturilor legumicole.

Produse oferite de producator

Ingrasaminte chimice lichide

Ingrasaminte chimice lichide

<p><strong>Ingrasamintele lichide</strong> furnizeaza plantelor si solului nutrientii de baza necesari pentru dezvoltarea optima. Marcoser iti pune la dispozitie o gama larga de produse de fertilizare, <strong>ingrasaminte chimice si ingrasaminte...

6 produse Vezi produse