Dincolo de input-uri, fermierii au nevoie de un ajutor specializat fie cand incep o afacere, fie cand introduc tehnologii si produse noi in culturile pe care le au. Astfel, consultanta este un sprijin binevenit, care aduce plusvaloare si reduce cheltuielile din ferme.

Consultanța, mâna de ajutor oferită fermierilor

Compania Marcoser a luat nastere tocmai pentru a oferi acest ajutor. Au trecut 15 ani de la acel moment, iar de atunci firma s-a tot dezvoltat si a construit o ferma, la Matca, dintr-un motiv simplu: in acest fel se poate verifica daca produsele sunt adaptate conditiilor din Romania.

Ferma Marcoser a ajuns la o suprafață de 3.5 hectare, suprafata in care sunt cultivati practic toti hibrizii comercializati de Marcoser sau toate culturile pentru care oferim aceasta consultanta. Oferim consultanta in momentul de fata pe culturile de baza.

Marcoser oferă consultanță profesională în legumicultură prin 3 canale

Fermierii beneficiaza de sfaturile specialistilor Marcoser prin intermediul a 3 canale. Cel mai util si care ofera cel mai rapid feedback este prin intermediul inginerilor, care cunosc toate problemele din zonele in care activeaza. Astfel, au si solutiile pregatite pentru intrebarile fermierilor.

Un al doilea instrument de contact cu fermierii, pentru a oferi consultanta, este reprezentat de magazinul din comuna Matca. Al treilea, dar nu cel din urma, este site-ul oficial www.marcoser.ro. Un inginer horticol cu experienta in agricultura raspunde tuturor cerintelor fermierilor care au nevoie de ajutor.

Daca ar fi sa facem o retrospectiva a ultimilor 15 ani, am putea spune ca ce ne diferentiaza pe noi este aceasta legatura pe care o avem cu fermierul prin intermediul specialistilor nostri.


Afla ultimele informatii si noutati din legumicultura, aboneaza-te la Newsletter-ul Marcoser!



Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozioane Marcoser sezonul 2019

Simpozioane Marcoser sezonul 2019

Anul 2019 a debutat cu seria simpozioanelor organizate de catre echipa noastra in patru mari bazine legumicole din tara: Colibasi, judetul Giurgiu (7 ianuarie 2019), Balta Doamnei, judetul Prahova, (8 ianuarie 2019) Baleni Sarbi, judetul Dambovita (13 ianuarie 2019) si Matca, Judetul Galati, (15 ianuarie 2019).

Ce tip de folie sa alegem pentru solarul nostru

Ce tip de folie sa alegem pentru solarul nostru

Cu totii ne dorim ca folia pe care o alegem pentru solarul nostru sa aiba o durata de viata cat mai mare. Dar durata de viata a foliei nu este singura caracteristica a unei folii profesionale de care trebuie sa tinem seama atunci cand alegem folia pentru solar.

Hibrizi noi de tomate de la Syngenta

Hibrizi noi de tomate de la Syngenta

In portofoliul nostru am adaugat hibrizi noi de tomate de la firma Syngenta. Descopera-le acum!

Plasa antiinsecte sau antivirala

Plasa antiinsecte sau antivirala

Plasa antiinsecte protejeaza plantele din solar de atacul anumitor insecte care transporta virusi ce pot face pagube insemnate in culturile de legume

Lucrarile pe care le efectuam in legumicultura in luna septembrie

Lucrarile pe care le efectuam in legumicultura in luna septembrie

In luna septembrie ingrijim culturile de pe ciclul prelungit si ciclul al doilea si facem pregatiri pentru culturile din sezonul rece.

Lucrarile lunii februarie in legumicultura

Lucrarile lunii februarie in legumicultura

Luna februarie este o luna cu multe activitati. In multe solarii au aparut si primele plante semn ca nu este loc de pauza in activitatea fermierilor.