In perioada 25-29 octombrie 2023, Marcoser a luat parte la cel mai important eveniment agricol din Romania - Targul International de Produse si Echipamente in domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii si Zootehniei, cunoscut sub numele de Indagra.

Desfasurat la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti, acest eveniment a reprezentat o oportunitate excelenta de a ne intalni cu fermierii si de a prezenta cele mai recente inovatii in horticultura.

Stand Marcoser Indagra 2023

Targul Indagra este o platforma importanta pentru fermierii amatori si profesionisti din Romania.

Acest eveniment a oferit oportunitatea de a discuta despre noutatile din domeniu, provocarile intampinate pe parcursul anului agricol, reusitele obtinute si posibilitatile de imbunatatire a rezultatelor pe care fermierii le-au avut.

In acest context, Marcoser, cu ajutorul echipei de ingineri, a oferit pe parcursul celor cinci zile, consultanta privind tehnologiile de cultura.

Consultanta Profesionala in Legumicultura la Indagra 2023

La standul Marcoser, vizitatorii au avut acces la seminte de legume de cea mai inalta calitate provenite de la producatori de top.

O echipa dedicata de specialisti , a oferit sfaturi si recomandari personalizate cu privire la tehnologiile de cultivare a varietatilor din portofoliul nostru.

Acest sprijin a ajutat fermierii sa ia decizii informate pentru sezonul viitor.

Consultanta Profesionala Indagra 2023

Foliile profesionale au fost, de asemenea, un punct important de discutie.

Vizitatorii au aflat despre importanta alegerii potrivite a foliilor pentru sere si solarii si cum pot contribui acestea la prelungirea cu doua luni a sezonului de cultura.

Folie profesionala indagra 2023

Nu au lipsit de la targ gamele noastre de ingrasaminte omologate pentru culturile bio.

Fermierii au avut ocazia sa afle despre produsele dedicate legumelor, pomilor, vitei de vie si arbustilor fructiferi, ceea ce le-a permis sa exploreze optiuni pentru a-si imbunatati practicile agricole intr-un mod sustenabil.

Echipa Marcoser culturi speciale Indagra 2023

Feedback-ul pozitiv primit de la vizitatorii din toate marile bazine legumicole ale tarii a fost o confirmare a eforturilor noastre constante de a inova si de a servi nevoile crescande ale fermierilor horticultori.

Echipa Marcoser Indagra 2023

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat, clienti si colaboratori, va suntem recunoscatori pentru efortul depus pentru a fi alaturi de noi cu aceasta ocazie, va multumim pentru o experienta atat de frumoasa si abia asteptam sa ne intalnim la evenimentele viitoare!

Intra in comunitatea cultivatorilor de legume din Romania!Distribuie acest articol!

Articole similare

Lucrarile lunii Mai in legumicultura

Lucrarile lunii Mai in legumicultura

Lucrarile lunii mai in legumicultura constau in combaterea daunatorilor, controlul biologic al daunatorilor, fertilizarea culturilor de legume si infiintarea culturilor pentru ciclul 2.

Plasa antiinsecte sau antivirala

Plasa antiinsecte sau antivirala

Plasa antiinsecte protejeaza plantele din solar de atacul anumitor insecte care transporta virusi ce pot face pagube insemnate in culturile de legume

Simpozioane Marcoser sezonul 2019

Simpozioane Marcoser sezonul 2019

Anul 2019 a debutat cu seria simpozioanelor organizate de catre echipa noastra in patru mari bazine legumicole din tara: Colibasi, judetul Giurgiu (7 ianuarie 2019), Balta Doamnei, judetul Prahova, (8 ianuarie 2019) Baleni Sarbi, judetul Dambovita (13 ianuarie 2019) si Matca, Judetul Galati, (15 ianuarie 2019).

Retrospectiva 2018. Schimburi de experienta si traininguri

Retrospectiva 2018. Schimburi de experienta si traininguri

Anul 2018 a fost un an plin, in care echipa noastra, alaturi de o parte din colaboratori am participat la evenimente si traininguri de specialitate cu scopul perfectionarii continue

Lucrarile lunii martie in legumicultura

Lucrarile lunii martie in legumicultura

Prima luna a primaverii este una foarte aglomerata, mai ales pentru legumicultorii care cultiva in solarii. Pregatire solar, plantare rasaduri, etc

Hibrizi noi de tomate de la Syngenta

Hibrizi noi de tomate de la Syngenta

In portofoliul nostru am adaugat hibrizi noi de tomate de la firma Syngenta. Descopera-le acum!