In perioada 25-29 octombrie 2023, Marcoser a luat parte la cel mai important eveniment agricol din Romania - Targul International de Produse si Echipamente in domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii si Zootehniei, cunoscut sub numele de Indagra.

Desfasurat la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti, acest eveniment a reprezentat o oportunitate excelenta de a ne intalni cu fermierii si de a prezenta cele mai recente inovatii in horticultura.

Stand Marcoser Indagra 2023

Targul Indagra este o platforma importanta pentru fermierii amatori si profesionisti din Romania.

Acest eveniment a oferit oportunitatea de a discuta despre noutatile din domeniu, provocarile intampinate pe parcursul anului agricol, reusitele obtinute si posibilitatile de imbunatatire a rezultatelor pe care fermierii le-au avut.

In acest context, Marcoser, cu ajutorul echipei de ingineri, a oferit pe parcursul celor cinci zile, consultanta privind tehnologiile de cultura.

Consultanta Profesionala in Legumicultura la Indagra 2023

La standul Marcoser, vizitatorii au avut acces la seminte de legume de cea mai inalta calitate provenite de la producatori de top.

O echipa dedicata de specialisti , a oferit sfaturi si recomandari personalizate cu privire la tehnologiile de cultivare a varietatilor din portofoliul nostru.

Acest sprijin a ajutat fermierii sa ia decizii informate pentru sezonul viitor.

Consultanta Profesionala Indagra 2023

Foliile profesionale au fost, de asemenea, un punct important de discutie.

Vizitatorii au aflat despre importanta alegerii potrivite a foliilor pentru sere si solarii si cum pot contribui acestea la prelungirea cu doua luni a sezonului de cultura.

Folie profesionala indagra 2023

Nu au lipsit de la targ gamele noastre de ingrasaminte omologate pentru culturile bio.

Fermierii au avut ocazia sa afle despre produsele dedicate legumelor, pomilor, vitei de vie si arbustilor fructiferi, ceea ce le-a permis sa exploreze optiuni pentru a-si imbunatati practicile agricole intr-un mod sustenabil.

Echipa Marcoser culturi speciale Indagra 2023

Feedback-ul pozitiv primit de la vizitatorii din toate marile bazine legumicole ale tarii a fost o confirmare a eforturilor noastre constante de a inova si de a servi nevoile crescande ale fermierilor horticultori.

Echipa Marcoser Indagra 2023

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat, clienti si colaboratori, va suntem recunoscatori pentru efortul depus pentru a fi alaturi de noi cu aceasta ocazie, va multumim pentru o experienta atat de frumoasa si abia asteptam sa ne intalnim la evenimentele viitoare!

Intra in comunitatea cultivatorilor de legume din Romania!



Distribuie acest articol!

Articole similare

Retrospectiva 2018. Schimburi de experienta si traininguri

Retrospectiva 2018. Schimburi de experienta si traininguri

Anul 2018 a fost un an plin, in care echipa noastra, alaturi de o parte din colaboratori am participat la evenimente si traininguri de specialitate cu scopul perfectionarii continue

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Impreuna cu partenerii nostri de la Nu Oricum am ridicat un solar nici prea mare, dar nici mic- suficient cat elevii de la Liceul Tehnologic Cudalbi sa poata sa-si planteze propriile plantute, sa le ingrijeasca, sa invete, iar la sfarsit sa culeaga roadele muncii si ale invataturii lor.

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol romanesc

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol romanesc

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol pentru valorificarea la maxim a potentialului fantastic pe care il are acest domeniu, in viziunea Marcoser.

Simpozioane Marcoser sezonul 2019

Simpozioane Marcoser sezonul 2019

Anul 2019 a debutat cu seria simpozioanelor organizate de catre echipa noastra in patru mari bazine legumicole din tara: Colibasi, judetul Giurgiu (7 ianuarie 2019), Balta Doamnei, judetul Prahova, (8 ianuarie 2019) Baleni Sarbi, judetul Dambovita (13 ianuarie 2019) si Matca, Judetul Galati, (15 ianuarie 2019).

10 Intrebari despre aplicarea ingrasamintelor la culturile de legume

10 Intrebari despre aplicarea ingrasamintelor la culturile de legume

In general, fermierii care se ocupa de cultivarea legumelor in spatiu protejat sau camp deschis intampina dificultati in alegerea produselor de fertilizare potrivite nevoilor plantelor si fazei de dezvoltare in care aceastea se afla.

Nou! Floramec Avance - inductor nehormonal de inflorire

Nou! Floramec Avance - inductor nehormonal de inflorire

In portofoliul nostru gasiti un produs nou – Floramec Avance, stimulator si inductor de inflorire nehormonal pentru legume si flori, din gama Codiagro