Bioline agrosciences

prezentare video

Compania Bioline AgroSciences Ltd a fost fondata in anul 1979 in Colchester, Anglia. In anul 1990 a fost deschisa o sucursala noua de productie si distributie in California, Statele Unite ale Americii. Compania a fost achizitionata in Decembrie 1992 de Ciba-Geigy AG.
Dupa fuziunea dintre Ciba si Sandoz in anul 1996, compania devine cunoscuta ca Novartis BCM Limited. in anul 1999, o noua locatie este deschisa in Little Clacton, Anglia, specializata in productia de insecte, pentru a face fata cererii tot mai mari de insecte benefice. In Noiembrie 2000, Novartis renunta la afacerea agricola pentru a fuziona cu Zeneca Agrochemicals si a forma Syngenta. Novartis BCM devine Syngenta Bioline in Ianuarie 2001. In Martie 2016 Bioline este achizitionat de InVivo si ia fiinta Bioline AgroSciences Ltd, companie ce produce si comercializeaza o gama larga de organisme nevertebrate care sunt utilizate pentru controlul biologic in foarte multe culturi. Este o companie globala, ce activeaza in mai mult de 30 de tari, avand o pondere considerabila in Europa si America de Nord. Tinta principala a companiei este aceea de a proteja prin mijloace biologice culturile de legume, plante ornamentale, fructe moi si fructe de padure.

Produse oferite de producator

Combatere biologica

Combatere biologica

Combaterea biologica a daunatorilor, trips, musculita alba, afide, tuta si capcane pentru monitorizarea eficienta a acestora in culturile de legume.

6 produse Vezi produse