Dincolo de input-uri, fermierii au nevoie de un ajutor specializat fie cand incep o afacere, fie cand introduc tehnologii si produse noi in culturile pe care le au. Astfel, consultanta este un sprijin binevenit, care aduce plusvaloare si reduce cheltuielile din ferme.

Consultanța, mâna de ajutor oferită fermierilor

Compania Marcoser a luat nastere tocmai pentru a oferi acest ajutor. Au trecut 15 ani de la acel moment, iar de atunci firma s-a tot dezvoltat si a construit o ferma, la Matca, dintr-un motiv simplu: in acest fel se poate verifica daca produsele sunt adaptate conditiilor din Romania.

Ferma Marcoser a ajuns la o suprafață de 3.5 hectare, suprafata in care sunt cultivati practic toti hibrizii comercializati de Marcoser sau toate culturile pentru care oferim aceasta consultanta. Oferim consultanta in momentul de fata pe culturile de baza.

Marcoser oferă consultanță profesională în legumicultură prin 3 canale

Fermierii beneficiaza de sfaturile specialistilor Marcoser prin intermediul a 3 canale. Cel mai util si care ofera cel mai rapid feedback este prin intermediul inginerilor, care cunosc toate problemele din zonele in care activeaza. Astfel, au si solutiile pregatite pentru intrebarile fermierilor.

Un al doilea instrument de contact cu fermierii, pentru a oferi consultanta, este reprezentat de magazinul din comuna Matca. Al treilea, dar nu cel din urma, este site-ul oficial www.marcoser.ro. Un inginer horticol cu experienta in agricultura raspunde tuturor cerintelor fermierilor care au nevoie de ajutor.

Daca ar fi sa facem o retrospectiva a ultimilor 15 ani, am putea spune ca ce ne diferentiaza pe noi este aceasta legatura pe care o avem cu fermierul prin intermediul specialistilor nostri.


Afla ultimele informatii si noutati din legumicultura, aboneaza-te la Newsletter-ul Marcoser!



Distribuie acest articol!

Articole similare

Marcoser ofera consultanta profesionala in legumicultura

Marcoser ofera consultanta profesionala in legumicultura

Marcoser ofera consultanta profesionala in legumicultura pentru culturile de baza prin intermediul a 3 canale: ingineri, magazin fizic si website

NOU! Mineralgold HD - Ingrasaminte NPK sub forma de gel

NOU! Mineralgold HD - Ingrasaminte NPK sub forma de gel

Nou! Mineralgold HD - Ingrasaminte NPK sub forma de gel, ideale pentru a satisface nevoile oricarei culturi pe durata tuturor fazelor de dezvoltare

Varietati noi de seminte profesionale de la Semillas Fito

Varietati noi de seminte profesionale de la Semillas Fito

In portofoliul nostru de seminte profesionale de la Semillas Fito am adaugat noi varietati de seminte de tomate, castraveti si ardei capia.

Retrospectiva 2018. Schimburi de experienta si traininguri

Retrospectiva 2018. Schimburi de experienta si traininguri

Anul 2018 a fost un an plin, in care echipa noastra, alaturi de o parte din colaboratori am participat la evenimente si traininguri de specialitate cu scopul perfectionarii continue

Folie profesionala de acoperire cu latimea de 20 de metri si 180 microni grosime

Folie profesionala de acoperire cu latimea de 20 de metri si 180 microni grosime

Cea mai lata folie profesionala de acoperire din Romania, de 20 de metri latime si 180 microni grosime este acum in portofoliul nostru!

Marcoser a participat la INDAGRA 2018

Marcoser a participat la INDAGRA 2018

In perioada 31 octombrie- 4 noiembrie, echipa Marcoser a participat pentru al unsprezecela an consecutiv la cel mai important eveniment agricol al anului, Targul international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii si zootehniei –INDAGRA 2018, desfasurat la centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.