Incepand cu data de 20 martie utilizatorii  pot accesa noua varianta a site-ului nostru www.marcoser.ro,  o varianta care aduce foarte multe plusuri, atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Design-ul noului site  este mult mai aerisit, mai fresh, tocmai pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta  placuta atunci cand fac cumparaturi online.

Design prima pagina a site-ului marcoser.ro

Noua interfata a magazinului nostru online este una intuitiva, adaptabila pentru orice tip de device (telefon, tableta, desktop), raspunzand astfel la nevoile clientilor nostri.

De asemenea, acum clientii pot comanda mult mai usor, utilizand un sistem de finalizare a comenzii simplificat, avand si posibilitatea de a achizitiona produse fara a se inregistra pe site.

Produsele se gasesc acum mult mai rapid datorita functiei de cautare rapida care a fost revizuita si updatata.

In plus, au fost aplicate filtre pentru majoritatea categoriilor de produse, pentru ca potentialii clienti sa poata gasi in timp util informatiile si, totodata, produsele de care au nevoie.

Afisarea produselor in categorie pe marcoser.ro

In noua versiune a siteului paginile produselor sunt optimizate pentru a se incarca intr-un timp scurt, fiind prezentate intr-un mod cat mai atractiv si detaliat.

Pagina de produs a site-ului marcoser.ro

In designul noului site, clientii isi pot salva produsele intr-o lista de produse favorite, acest instrument fiind menit sa ii ajute la pastrarea, organizarea si urmarirea produselor pe care le doresc dar din diverse motive nu le achizitioneaza imediat.

Lista de dorinte pe marcoser.ro

Tot in noua varianta a site-ului, utilizatorii au acces rapid la doua unelte care le ofera raspunsuri rapide cu privire la necesarul de produse pe care trebuie sa il achizitioneze.

Prima unealta este Calculatorul de folie, care ajuta utilizatorii sa isi calculeze necesarul de folie profesionala de acoperire sau de pereti, in functie de tipul de sera sau solar construit.  

A doua este Calculatorul de instalatie de irigare prin picurare, cu care se poate calcula exact cata instalatie este necesara in functie de cultura, specificul ei si de dimensiunile terenului cultivat.

Calculator folie marcoser.ro  calculator irigare prin picurare marcoser.ro

Va invitam sa explorati site-ul nostru, sa descoperiti avantajele noii interfete si ne-am bucura apoi, sa auzim parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.





Distribuie acest articol!

Articole similare

Instruire privind bunele practici in folosirea produselor de protectie a plantelor

Instruire privind bunele practici in folosirea produselor de protectie a plantelor

Aproximativ 100 de persoane au participat ieri, 6 iunie, 2019 la sesiunea de instruire organizata de Compania Syngenta la Ferma Marcoser.

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Impreuna cu partenerii nostri de la Nu Oricum am ridicat un solar nici prea mare, dar nici mic- suficient cat elevii de la Liceul Tehnologic Cudalbi sa poata sa-si planteze propriile plantute, sa le ingrijeasca, sa invete, iar la sfarsit sa culeaga roadele muncii si ale invataturii lor.

Beltanol -  fungicid- bactericid pentru combaterea bolilor vasculare

Beltanol - fungicid- bactericid pentru combaterea bolilor vasculare

Beltanol este un fungicid- bactericid pentru combaterea bolilor vasculate la plante, produse de ciuperci sau bacterii care afecteaza radacinile

Marcoser va asteapta la Indagra 2018

Marcoser va asteapta la Indagra 2018

In perioada 31 octombrie - 4 noiembrie, la Romexpo se desfasoara cea de-a XXIII a editie a "Targului International de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Indagra 2017", la care compania Marcoser va lua parte pentru a 11 a oara consecutiv.

Ce lucrari efectueaza in luna ianuarie legumicultorii?

Ce lucrari efectueaza in luna ianuarie legumicultorii?

Luna ianuarie este o luna foarte importanta pentru legumicultori deoarece este luna in care se infiinteaza culturile de tomate si ardei pentru cultivare pe ciclul 1 sau ciclul prelungit.

Lucrarile lunii Mai in legumicultura

Lucrarile lunii Mai in legumicultura

Lucrarile lunii mai in legumicultura constau in combaterea daunatorilor, controlul biologic al daunatorilor, fertilizarea culturilor de legume si infiintarea culturilor pentru ciclul 2.